Dank voor uw interesse om een Knibbeltje te willen adopteren!

Lees zeker onze adoptieprocedure en de caresheets door .

 

Russische dwerghamsters 

 

Napoleon

 

Geslacht : man 

Leeftijd : augustus 2017

Extra :  Napoleon is een heel actief kereltje, als je de kamer binnenwandelt staat Napoleon al klaar. Napoleon is hier zowel overdag als s'avonds regelmatig wakker en is heel alert voor wanneer wij de kamer binnenkomen. Hij is gek op pitjes. Hij komt al vrij snel naar je hand gekropen maar er op blijven stilzitten vind hij lastig.

Een groot verblijf met veel uitdaging is een echte must.

Verblijfplaats : opvanggezin Deinze 


Marie

 

Geslacht : vrouw

Leeftijd : augustus 2017 

Extra : Marie is volledig uitgegroeid naar een lieve meid. Ze houd ervan op je hand of schoot zonnebloempitjes op te eten en kan ook geduldig staan wachten tijdens de hamsterronde tot het haar beurt is om wat aandacht te krijgen. Voor Marie is het heel belangrijk dat ze in een terrarium of aquarium verblijft aangezien ze in een traliekooi heel erg veel stress heeft. 

 

Verblijfplaats : opvanggezin Deinze

 


Lafayette

 

 

 

Geslacht : man 

Leeftijd : augustus 2017 

Extra :  heel actief en aanstellertje

broertje van Edgar en Thomas

 

Verblijfplaats : hoofdopvang Merksem


Sientje 

 

Geslacht : vrouw 

Leeftijd : Onbekend

Extra: Sientje kwam in de opvang samen met Muffin en Sansa. De syrische hamster en roborovski waar ze samen met in de kooi zat. Ze is een pittige dame die van aanpakken weet. Ze weet wat ze wil maar begint hier echt te genieten van de aandacht die ze krijgt. 

Ze laat zich oppakken en klimt ook vlot op de handen, maar durft nog eens proeven van je vingers of handen. Ze is op zoek naar een fantastische thuis waar ze heel veel uitdaging en liefde krijgt. Een verblijf van minimum 80 x 50 cm is een must.

 

                                                                                                             Verblijfplaats : opvanggezin Deinze


Catootje 

 

Geslacht : vrouw 

Leeftijd : +- juli 2017

Extra: Catootje is een klein schattig meisje ,bedelen kan ze goed.

Voor handen heeft ze het niet , ze is meer een kijkhamster dan een knuffelhamster .
Je ziet boven haar neusje dat Catootje een enorme tralieknager geweest is, daarom is het ook een must dat Catootje een ruime terrarium of aqua krijgt waar ze volledig haar ding in kan doen. Het is een geweldige meid om bezig te zien in haar verblijf.

Verblijfplaats : opvanggezin Deinze


Ikaia

 

Geslacht : vrouw
Leeftijd : onbekend

Extra: Even geleden zagen jullie dat er een volledig gezinnetje hamsters in de opvang was binnengekomen. Het kleintje met draaikopje werd een metekindje en de anderen gaan op zoek naar hun foreverhuisje.
Ikaia is de mama van de kleintjes. Het is echt een prachtige hamster, ze is al enorm opgebloeid. toen ze binnenkwam liet ze zich amper ziet en ging ze bij het minste krijsen terwijl ze nu elke keer staat te schooien voor een pitje te krijgen. Met wat geduld komt het dus zeker goed. 

Verblijfplaats: opvanggezin Deinze


Tito

 
Geslacht : man 
Leeftijd : onbekend

Extra: Even geleden zagen jullie dat er een volledig gezinnetje hamsters in de opvang was binnengekomen. Het kleintje met draaikopje werd een metekindje en de anderen gaan op zoek naar hun foreverhuisje. Tito is de knappe papa van de kleintjes. In zijn verblijf schrikt hij nog wel eens, eens uit zijn verblijf komt hij sneller los. Hij houd van enorm van bedelen.

Verblijfplaats : opvanggezin Deinze


Sheldon

 

Geslacht : man 
Leeftijd : februari 2017

Extra: Sheldon is de broer van Penny en een enorme knappe kerel, die heel erg van graven houd. Het is een lief ventje die een warme thuis zoekt.

Verblijfplaats: opvanggezin Deinze


Penny

 

Geslacht: Vrouw
Leeftijd: Februari 2017

Extra: Penny is de zus van Sheldon en is eigenlijk een lieve meid die geniet van alle aandacht en ruimte die ze nu heeft. Net als Sheldon is ook zij dol op graven. 

Verblijfplaats: opvanggezin Deinze


Roborovski 

 


GERESEVEERD

TINKER

 

Geslacht : vrouw 

Leeftijd : 10 januari 2018

 

Extra :Tinker mist een stuk van haar achterste pootje. Maar is daardoor niet minder snel. Zoals alle robbietjes is ze geen knuffelhamster. Ze is een leuk kijkhamstertje. De vereiste afmetingen voor haar terrarium/aquarium zijn minumum 70 op 40 cm. Haar loopwiel moet minstens een diameter van 20 cm hebben. Groter mag natuurlijk ook.

 

Verblijfplaats : opvanggezin hoboken